Umesto na svojoj Božićnoj žurci Džon Voters u bolnici



john-watersGej režiser i ikona Džon Voters završio je u bolnici tokom praznika.

Voters se razboleo i morao je na tretman za kamen u bugrebu, zbog čega je morao da propusti sopstvenu tradicionalnu Božićnu žurku.

Ipak, žurka sa 200 gostiju, koja je održana dva dana pred Božić po 45. put u Baltimoru i predstavlja događaj na koji svi očajnički žele da dođu, morala je da prođe bez njega.

Bilo je to vrlo čudno petak veče, Džonova žurka bez Džona“, rekao je jedan od gostiju.

„Pošto su moje žurke uvek bile privatne i nezvanične mislim da ću to zadržati tako“, napisao je Voters u mejlu gostima. „Dobro sam, a ovo je novi koncept kućne zabave – domaćin se ne pojavljuje. Sve je dobro. Dž.V.“

Voters se vratio kući i oporavlja se od kamenja.

Sedamdesetogodišnji Voters, koji je skoro završio turneju od 18 gradova sa predstavom „Božić Džona Votersa“ čuo je od nekih gostiju da je žurka u petak bila malo mirnija, ali većina je ostala negde do 2.30 iza ponoći.

„Očigledno, moji asistenti Suzana, Triš i Saša su pripremile odličnu klopu bez mene“, rekao je režiser. „Toliko su bile dobre da kad sam se vratio kući iz bolnice sledeće jutro, sve je bilo u savršenom redu. Nisam mogao da kažem da je tamo bilo ikoga.“

Autor popularnih filmova „Lak za kosu“ i „Cry Baby“ proveo je Božić kući sa sestričinom i drugim rođacima „kao što je planirano“. Takođe, držaće se svojih planova i za ostatak praznika. „Idem u Njujork, a zatim u Hemptons na doček sa prijateljima, tako da je sve očigledno fino. Bože.“

Njegova bolest je dodatno uplašila LGBT zajednicu nakon niza javnih LGBT ličnosti i ikona koje su umrle ove godine.

Gubitak Bouvija i Princa ostavio je kod mnogih prazninu u srcu, kao i skorašnje vesti o smrti Džordža Majkla, Keri Fišer i njene majke Debi Rejnolds.

Režiser ikona kvir filmova punio je naslove prošle godine kada nije hteo da koristi odgovarajuće zamenice dok je govorio o Kejtlin Džener.

„Ta stvar oko Brus Džener/Kejtlin je stari šešir za mene. Imao sam transrodnu ženu u ‘Pink flamingosima’. Ona je imala grudi i penis. Ona je imala operaciju iste nedelje kada smo snimali film. To je meni bilo radikalno“, rekao je Voters tada.

Takozvani „papa treša, vojvoda lošeg ukusa i sultan ljigavštine“, je dodao da Kejtlin mora da bude otporna na šale. „Kejtlin je republikanac, pojavljuje se u rijalitijima, Kardašijan je. Zar ne možemo da se šalimo na njegov ili njen račun?“

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.